WIE ZIJN WIJ?

Drukkerij Teewes is opgericht in 1931 in Amsterdam en verhuisde naar Almere in 1979. We waren een van de eerste bedrijven in Almere. In 1990 bouwden we een nieuw pand die aan de nieuwste milieutechnische eisen voldoet. We waren klaar voor de toekomst.

Tot 1990 waren wij een traditionele drukkerij. Internet en digitale productie bestonden nog niet in ons woordenboek. Dat veranderde allemaal met de komst van enorme technologische ontwikkelingen. We moesten veranderen. Dit is waarom wij MediaPlaza hebben opgericht, een collectie van samenwerkende bedrijven.

In plaats van alleen drukwerk is ons aanbod veel breder geworden. Wij maken nu echt alles, van begin tot eind(product). Zie ons portfolio voor wat wij allemaal kunnen: banners, websites, beursstands, congresboeken, gevelbelettering, magazines, verpakkingsmaterialen, flyers, brochures en nog veel meer.

Alles bij elkaar zijn wij altijd in staat om kwaliteits(druk)werk te leveren, ongeacht de opdracht! Bekijk ons portfolio en leer wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

CONTACT

Ben je benieuwd wat we nog meer te bieden hebben? Heb je een vraag of wil je simpelweg informatie,
neem dan contact op, wij helpen je graag.